Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Εξωραΐζοντας τεχνητή χλόη κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613921128337

WhatsApp : +8613921128337

Free call
Wuxi Lvyin Artificial Turf Co., Ltd.

Τεχνητή Co. τύρφης Lvyin Wuxi, ΕΠΕ.

  • Wuxi Lvyin Artificial Turf Co., Ltd.
  • Wuxi Lvyin Artificial Turf Co., Ltd.
  • Wuxi Lvyin Artificial Turf Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Lvyin Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: >500000 Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Από το 1998, η τύρφη LvYin είναι ένα από τα επαγγελματικά εργοστάσια ως πρωτοπόρος βιομηχανίας που βρίσκεται στην πόλη Κίνα Wuxi, με τη συλλογή του σχεδίου, ανάπτυξη, ερευνητική τεχνητή χλόη και προσφέρει την υπηρεσία στην αγορά περισσότερο από εμπειρία 20 ετών, CE πιστοποιητικών, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, ROSH, SGS, LABOSPORT, NSCC, η σειρά προϊόντων του ISO… περιλαμβάνει: η τεχνητή χλόη τοπίων και η τεχνητή αθλητική χλόη, εγκατάσταση καλύπτουν τις χώρες στην Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία, Ωκεανία… …

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων παραγωγής, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξάνουμε την κλίμακα του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 20 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας